La Farra

-
Skladem 11 ks
bez přidané dosáže a s kvasničními kaly v lahvi
La FarraProsecco Superiore DOCG Valdobbiadene - Brut Nature - Sui Lieviti, 2019
-
Skladem 32 ks
-
Skladem 65 ks
"Ještě nebyli jsme na faře, už bys mě líbal na tváře..."
La FarraProsecco Superiore Valdobbiadene DOCG - Millesimato Extra Dry, 2024
-
Skladem 41 ks
-
Skladem 78 ks
-
Skladem 37 ks
Vinařství La Farra Prosecco Valdobbiadene
Vinařství La Farra vedou sourozenci Adamaria, Innocente a Guido. V roce 1997 navázali na předešlou rodinnou vinařskou tradici, založili vinařství La Farra a během několika let dokázali prosadit svá vína na italském i mezinárodním trhu. Víno vyrábějí z hroznů vypěstovaných na vlastních vinicích. Pěstování révy je v DNA rodiny Nardi po generace. Rovnováha mezi tradicemi výroby Prosecca v oblasti Valdobbiadene a Conegliano, používáním moderních vinařských a vinařských technik a respektem k životnímu prostředí jejich vinařství La Farra umožňuje vyrábět vína nezaměnitelné elegance a kvality.

Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore
Vinařství se nachází ve městě Farra di Soligo, uprostřed oblasti Conegliano Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore. V současné době vyrábí více než 300 000 lahví. Jeho 20 hektarů vinic se nachází v obcích Farra di Soligo (hlavní část), Pieve di Soligo, Follina a San Pietro di Feletto.

Prosecco jen z těch nejkvalitnějších hroznů
Vinice v těchto skvělých polohách umožňují vinařství vyrábět vína z hroznů výjimečné kvality. Vína pak nejlépe kombinují květinové vůně typické pro Prosecco z oblasti Valdobbiadene a chutě typické pro Prosecca z Conegliana.
Moderní technologie a šetrný přístup k přírodě
La Farra je značka moderního vinařství, ohleduplného k životnímu prostředí. Všechny práce na vinici jsou důsledně prováděny ručně. Technologické vybavení vinařství La Farra (kontrola teploty, moderní systém přirozené sekundární fermentace v ocelovém tanku, izobarický plně automatizovaný systém plnění do lahví) a moudré používání nejmodernějších enologických poznatků už jen dotáhnou práci, kterou příroda vštěpila do hroznů.