Vinařství Carl Jung
Před více než 100 lety vyvinul Dr. Carl Jung patentovaný proces dealkoholizace. Stejným postupem, ale v moderním hávu vyrábí vinařství Carl Jung nealkoholické sekty a vína, která vyváží do více než 30 zemí světa. V současnosti vinařství vyrobí ročně přes 10 milionů lahví včetně těch v bio kvalitě.
Nealkoholické víno s chutí
Pro lidi, kteří se chtějí nebo musí vzdát alkoholu, vyrábí již 5. generace Jungů na zámku Boosenburg nealkoholická vína a sekty na základě odkazu otce zakladatele: víno potřebuje chuť, ne alkohol.
vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg
Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn z vinařské rodiny z Porýní (Rheingau), zabýval otázko, zda lze vychutnat si víno bez alkoholu.
Rozhodující pro tuto myšlenku bylo, že se stále více zákazníků ze zdravotních důvodů vzdávalo vína. Dr. Jung inspirován expedicemi do Himálají, které údajně využívaly rychle vroucí vodu v extrémních nadmořských výškách, uspěl v roce 1907 s převratným vynálezem. Vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu je alkohol z vína šetrně eliminována při méně než 30 stupních. S obnovením aroma je zachyceno přirozené aroma vína. Buket a chuť vína jsou zachovány.
Sekt Rosé z vinařství Carl Jung
Dr. Jungovi byl udělen na proces dealkoholizace patent a tak se stal vynálezcem nealkoholického vína.
Vášeň a roky výzkumu vedly k dalším patentům, které neustále zdokonalují kvalitu a chuť nealkoholických vín z více než 100 let starého vinařství Carl Jung.
Pár tipů, jak si užít večer, aby vás druhý den nebolela hlava, najdete v našich Vínovinách →
-
Skladem 97 ks
Nejprodávanější červené nealkoholické víno na světě.
Carl JungMerlot - nealkoholické víno
Běžná cena179 KčCena169 Kč-10 Kč -
Skladem 82 ks
-
Skladem 36 ks
-
Skladem 37 ks
-
Skladem 18 ks
Ideální drink pro slavnostní příležitosti.
Carl JungMousseux BIO - nealkoholické víno - šumivé
Cena239 Kč
Vinařství Carl Jung
Před více než 100 lety vyvinul Dr. Carl Jung patentovaný proces dealkoholizace. Stejným postupem, ale v moderním hávu vyrábí vinařství Carl Jung nealkoholické sekty a vína, která vyváží do více než 30 zemí světa. V současnosti vinařství vyrobí ročně přes 10 milionů lahví včetně těch v bio kvalitě.
Nealkoholické víno s chutí
Pro lidi, kteří se chtějí nebo musí vzdát alkoholu, vyrábí již 5. generace Jungů na zámku Boosenburg nealkoholická vína a sekty na základě odkazu otce zakladatele: víno potřebuje chuť, ne alkohol.
vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg
Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn z vinařské rodiny z Porýní (Rheingau), zabýval otázko, zda lze vychutnat si víno bez alkoholu.
Rozhodující pro tuto myšlenku bylo, že se stále více zákazníků ze zdravotních důvodů vzdávalo vína. Dr. Jung inspirován expedicemi do Himálají, které údajně využívaly rychle vroucí vodu v extrémních nadmořských výškách, uspěl v roce 1907 s převratným vynálezem. Vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu je alkohol z vína šetrně eliminována při méně než 30 stupních. S obnovením aroma je zachyceno přirozené aroma vína. Buket a chuť vína jsou zachovány.
Sekt Rosé z vinařství Carl Jung
Dr. Jungovi byl udělen na proces dealkoholizace patent a tak se stal vynálezcem nealkoholického vína.
Vášeň a roky výzkumu vedly k dalším patentům, které neustále zdokonalují kvalitu a chuť nealkoholických vín z více než 100 let starého vinařství Carl Jung.
Pár tipů, jak si užít večer, aby vás druhý den nebolela hlava, najdete v našich Vínovinách →