Vinařství Carl Jung

Před více než 100 lety vyvinul Dr. Carl Jung patentovaný proces dealkoholizace. Stejným postupem, ale v moderním hávu vyrábí vinařství Carl Jung nealkoholické sekty a vína, která vyváží do více než 30 zemí světa.  V současnosti vinařství vyrobí ročně přes 10 milionů lahví včetně těch v bio kvalitě.

 

Nealkoholické víno s chutí

Pro lidi, kteří se chtějí nebo musí vzdát alkoholu, vyrábí již 5. generace Jungů na zámku Boosenburg nealkoholická vína a sekty na základě odkazu otce zakladatele: víno potřebuje chuť, ne alkohol.

 

 

vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg

vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg

 

 

Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn z vinařské rodiny z Porýní (Rheingau), zabýval otázko, zda lze vychutnat si víno bez alkoholu.

Rozhodující pro tuto myšlenku bylo, že se stále více zákazníků ze zdravotních důvodů vzdávalo vína. Dr. Jung inspirován expedicemi do Himálají, které údajně využívaly rychle vroucí vodu v extrémních nadmořských výškách, uspěl v roce 1907 s převratným vynálezem. Vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu je alkohol z vína šetrně eliminována při méně než 30 stupních. S obnovením aroma je zachyceno přirozené aroma vína. Buket a chuť vína jsou zachovány.

 

 

Sekt Rosé Carl Jung

Sekt Rosé z vinařství Carl Jung

 

 

Dr. Jungovi byl udělen na proces dealkoholizace patent a tak se stal vynálezcem nealkoholického vína.
Vášeň a roky výzkumu vedly k dalším patentům, které neustále zdokonalují kvalitu a chuť nealkoholických vín z více než 100 let starého vinařství Carl Jung.

 

Pár tipů, jak si užít večer, aby vás druhý den nebolela hlava, najdete v našich Vínovinách →

Vinařství Carl Jung

Před více než 100 lety vyvinul Dr. Carl Jung patentovaný proces dealkoholizace. Stejným postupem, ale v moderním hávu vyrábí vinařství Carl Jung nealkoholické sekty a vína, která vyváží do více než 30 zemí světa.  V současnosti vinařství vyrobí ročně přes 10 milionů lahví včetně těch v bio kvalitě.

 

Nealkoholické víno s chutí

Pro lidi, kteří se chtějí nebo musí vzdát alkoholu, vyrábí již 5. generace Jungů na zámku Boosenburg nealkoholická vína a sekty na základě odkazu otce zakladatele: víno potřebuje chuť, ne alkohol.

 

 

vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg

vinařství Carl Jung - zámek Boosenburg

 

 

Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn z vinařské rodiny z Porýní (Rheingau), zabýval otázko, zda lze vychutnat si víno bez alkoholu.

Rozhodující pro tuto myšlenku bylo, že se stále více zákazníků ze zdravotních důvodů vzdávalo vína. Dr. Jung inspirován expedicemi do Himálají, které údajně využívaly rychle vroucí vodu v extrémních nadmořských výškách, uspěl v roce 1907 s převratným vynálezem. Vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu je alkohol z vína šetrně eliminována při méně než 30 stupních. S obnovením aroma je zachyceno přirozené aroma vína. Buket a chuť vína jsou zachovány.

 

 

Sekt Rosé Carl Jung

Sekt Rosé z vinařství Carl Jung

 

 

Dr. Jungovi byl udělen na proces dealkoholizace patent a tak se stal vynálezcem nealkoholického vína.
Vášeň a roky výzkumu vedly k dalším patentům, které neustále zdokonalují kvalitu a chuť nealkoholických vín z více než 100 let starého vinařství Carl Jung.

 

Pár tipů, jak si užít večer, aby vás druhý den nebolela hlava, najdete v našich Vínovinách →

Produkt byl přidán do porovnávače.

Na těchto stránkách používáme soubory cookies k analýze návštěvnosti, abychom mohli webové stránky průběžně zlepšovat.
Kliknutím na tlačítko "SOUHLASÍM" dáváte souhlas s použitím cookies.

Produkt byl přidán do košíku.