- Vyprodáno

Tento Cabernet Sauvignon pochází z jedné trati na svazích pohoří Hawekwa. Díky zvláštnímu mikroklimatu a redukovaným nízkým výnosům jsou vína z této trati pěkně koncentrovaná.
Objevte archivační potenciál tohoto desetiletého vína! Před ochutnávkou si ho zdekantujte, aby se vám ukázalo v celé své kráse. Pokud nemáte k dispozici dekantér, nechcte víno před konzumací alespoň 2 hodiny otevřené, aby se mohlo nadechnout.
Tento Cabernet prošel macerací za studena po dobu 24 hodin, po které je teplota kvašení zvýšena na 25 - 28 ° C. Macerace na slupkách po dobu dalších 2 týdnů zvyšuje potenciál stárnutí vína. Poté víno zrálo ve francouzských dubových sudech různého věku 12 až 18 měsíců.
Toto vinařství je součástí koncernu Reh-Kendermanns, který v jižní Africe vlastní vinice v Napieru, v Ranzadale a v Bassanu. Ve vinařství si uvědomují svou společenskou odpovědnost ve složité politické situaci JAR, a proto Napier Vineyard bere na sebe náklady na školu a vzdělávání dětí zaměstnanců a organizuje cestu do školy a zpět.
Město a stejnojmenná jihoafrická vinařská oblast Wellington se nachází na úplném jihozápadu Jihoafrické republiky, v srdci vinařské oblasti Cape. Vinice zde byly založeny v roce 1906, kdy investoři, okouzleni tamním středomořským podnebím, vložili značné částky peněz do nastartování jihoafrického vinařského průmyslu. Avšak na světovou scénu zapůsobila vína z Wellingtonu až ve 40. letech 20. století. Dnes se zde pěstuje především Shiraz a Cabernet Sauvignon, ale také Pinotage a Viognier. Wellington patří k hlavním turistickým lákadlům regionu. Každým rokem sem za vínem přijíždí stále více a více návštěvníků.
Produkt obsahuje siřičitany.