Decanter - Stříbrná medaile Decanter - bronzová medaile Gilbert & Gaillard - zlatá
  • -199 Kč
  • Vyprodáno
Best of... ROCCA DEI FORTI
Best of... ROCCA DEI FORTI
Fotografie produktu je pouze ilustrační, nemusí se shodovat s produktem.

Kolekce vín Best of... ROCCA DEI FORTI

Velká porce bublin z vinařství Rocca Dei Forti! Ochutnáte nejprodávanější šumivé víno v Itálii, skvělé Prosecco, dokonalé Verdiccio, elegantní Ribollu Giallu a jahodové Fragolino.
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
DOPRAVA ZDARMA
PŘI NÁKUPU NAD 2500 Kč
Doručení kurýrem po celém území ČR
DORUČENÍ KURÝREM
PO CELÉM ÚZEMÍ ČR

To nejlepší z vinařství Rocca dei Forti

To, že nejlepší Fragolino se vyrábí v Rocca dei Forti už víme, potvrzuje to ostatně i rekordních 471 recenzí na našem webu. Kouzlo jeho chuti tkví ve druhotném kvašení kvalitního vína z odrůdy Sangiovese společně s moštem ze zahradních jahod. Na bublinky jsou v Rocca dei Forti šum-machři, proto jsme vám od nich přivezli i Prosecco a další odrůdové sekty, které můžete prochutnat v této kolekci.

Užijte si skvělou chuť pěti suchých šumivých vín v provedení brut (nechybí Prosecco, svěží Verdicchio nebo elegantní Ribolla Gialla vonící po mátě a bergamotu). Kolekci pak doplňujě šumivé osvěžující Fragolino, jehož kouzlo tkví ve druhotném kvašení kvalitního vína z odrůdy Sangiovese společně s moštem ze zahradních jahod, od nás máte v této kolekci zdarma jako jahůdku na dortu ;-)

 

Recept na italské sušenky Baci di Dama

Upečte si k Fragolinu italské sušenky Baci di Dama - tradiční sušenky z oblasti Piemontu. Dvě mandlové sušenky spojené vrstvou hořké čokolády. Tomu téměř nelze odolat.

Na 40 sušenek (celkem tedy 20) budete potřebovat:
150 g hladké mouky, 150 g loupaných mandlí, 150 g krystalového cukru, 150 g studeného másla, hořké čokolády dle potřeby


Dejte mandle na plech a opečte je v troubě předehřáté na 180 °C do lehce zlatavé barvy. Mandle necháme vychladnout a spolu s krystalovým cukrem je přendáme do mísy. Nasekejte je najemno do kozistence mouky. 
Mandlovou mouku smíchejte v míse s hladkou moukou, máslem nakrájeným na kostičky a zbývajícím cukrem. Směs zpracovávejte, dokud se z ní nestane homogenní těsto. Vytvarujte z něj bochánek, zabalte ho do potravinářské fólie a uložte do chladničky alespoň na 2 hodiny.
Po uplynutí této doby těsto vyjměte z lednice a rukama z něj vyválejte kuličky o velikosti asi 1 cm. Dejte je na několik plechů vyložených pečícím papírem. Nechte je alespoň 1 hodinu vychladnout v mrazáku.
Poté sušenky pečte v troubě předehřáté na 140 °C po dobu 15-17 minut.
Vyjměte je z trouby a nechte vychladnout. Mezitím rozpusťte čokoládu podle libosti a pomocí čajové lžičky naberte malé množství potřebné ke spojení sušenek. Po ztuhnutí čokolády jsou Baci di Dama připraveny k podávání.

 

italske susenky baca di dama

Hodnocení
Jak ověřujeme recenze zákazníků? Všechny recenze uvedené v detailu produktů prodávaných v internetovém obchodě Víno-klub.cz pocházejí výhradně od registrovaných zákazníků, kteří daný produkt zakoupili. Po provedení platby se jim tato možnost odemkne v jejich zákaznickém účtu. Přehled o svých recenzích má každý registrovaný zákazník v sekci Vypito. Zákazníci, kteří daný produkt nezakoupili, nemají přístup k jeho hodnocení.
28.11.2024
Tomáš R

20.08.2024
Jarmila P

Produkt obsahuje siřičitany.

 

O vínech v kolekci

Produkt byl přidán do porovnávače.
Produkt byl přidán do košíku.