Fermentace: 7–14 dní fermentace v tancích z nerezové oceli, následuje malolaktická fermentace.
GALIL MOUNTAIN WINERY
Toto moderně navržené vinařství, nacházející se na dechberoucím místě vrcholu pohoří Horní Galileje, se zavázalo k oživení bohaté historie výroby vína v tomto regionu. Před dvěma tisíci lety bylo toto horské pásmo – jedno z nejvyšších v Izraeli s výškou přes 1 000 metrů n. m. – vybráno jako místo pro pěstování kvalitního
hroznového vína. Dnes tu místní topografie, půda a klima vytváří ideální domovinu vinařství Galil Mountain Winery. Vinařství, založené r. 2000, se snaží zachovávat křehkou rovnováhu mezi tradicí a technologiemi. Dokonale využívá kombinaci svých pěti vinic, nejmodernějšího výrobního závodu a ověřené zkušenosti, aby mohlo nabídnout inspirativní výběr ceněných vín, jež zůstávají věrny svým kořenům.