ROSÉ: Reisten - Clarissimo
Toto růžové se hodí jako aperitiv, k jahůdkám, studeným předkrmům, k salátu nebo carpacciu z červené řepy
SUCHÁ PÁLAVA: Reisten
Podávejte ji k salátům, nejideálněji, když je ochutíte zálivkou z čerstvého pomeranče. Naprosto dokonalá je ke studeným, vařeným i grilovaným variacím chřestu.
CHARDONNAY: U Dvou lip
Krásně se bude snoubit s grilovaným kuřecím a krůtím masem, s grilovaným hermelínem s brusnikami
SUCHÝ VELTLÍN: Mikrosvín
Jiskrné víno se zelenkavými odlesky. Vůně odrůdová s tóny zeleného pepře a dovůní lemon grass. Chuť jemná, plně podtrhuje aromatický dojem svěžího a velmi příjemného vína, vhodného pro každou příležitost. Suché.
MALBEC: Nejlepší je argentinský
K hovězímu masu se vždycky hodí Malbec. Tento je náš nejoblíbenější, ale je spíše ovocný tip. Hodí se zejména ke šťavnatému masu v co nejpřírodnějším stavu, které necháte uprostřed krásně narůžovělé.
ČERVENÉ NA ZÁVĚR: Cuvée 366
Elegantní a ovocné červené víno s tóny drobných lesních černých plodů. Má zralé třísloviny a špetičku kořenitosti v závěru. Suché.