ROSÉ: Reisten - Clarissimo
Toto růžové se hodí jako aperitiv, k jahůdkám, studeným předkrmům, k salátu nebo carpacciu z červené řepy
SUCHÁ PÁLAVA: Trpělka & Oulehla
Podávejte ji k salátům, nejideálněji, když je ochutíte zálivkou z čerstvého pomeranče. Naprosto dokonalá je ke studeným, vařeným i grilovaným variacím chřestu.
CHARDONNAY: BMVinařství
Víno je zelenožluté až nazlátlé barvy. Vůně a chuť nabízí širokou škálu ovocných tónů zeleného jablka, tropického ovoce jako limetka, ananas, grep a vanilka. Plná a hutná minerální chuť je doplněná o vyváženou kyselinku.
SUCHÝ SYLVÁN: Mikrosvín
Nalévejte jej ke grilované zelenině s mozzarelou a bazalkou, koriandrem nebo citronovou trávou, ke grilovaným rybám s lehkým listovým salátkem a ředkvičkami
MALBEC: Nejlepší je argentinský
K hovězímu masu se vždycky hodí Malbec. Tento je náš nejoblíbenější, ale je spíše ovocný tip. Hodí se zejména ke šťavnatému masu v co nejpřírodnějším stavu, které necháte uprostřed krásně narůžovělé.
ČERVENÉ NA ZÁVĚR: chilský Syrah Reserva
Chutné a šťavnaté víno, populární chilský Syrah. Víno nabídne směs tmavého ovoce a koření, v chuti je plné a koncentrované.