Doporučené kombinace k podzimnímu snoubení jídla a vína:
FRA - Borie de Maurel - Esprit d'Automne - AOC Minervois, 2013 - podzimní klasika, vyzkoušejte k hovězím líčkám na víně a kořenové zelenině.
FRA - Domaine de la Ferrandiere - Marselan - IGP Pays d'Oc, 2014 - lahodné červené, krásně doprovodí kořeněná masa nebo tvrdé sýry.
FRA - Hort France - Merlot 2011 - nepatří, díky zrání ve dřevě, mezi lehká a ovocná vína. Můžete si ho troufnout podávat ke zvěřinové paštice i k jiným zvěřinovým specialitám, jako např. srnčí ragú.
FRA - Domaine Moreau - Bourgogne Pinot Noir, 2013 - Bourgogne Pinot Noir je robustní víno s plným tělem s vůní bobulovin. V některých letech mohou být více patrné taniny. Jak stárne, mění se barva a aroma a rozvíjí se více animálních tónů.
ITA - Produttori del Barbaresco - Langhe Nebbiolo DOC, 2014 Základní Nebbiolo vinařství, které zraje 6 měsíců ve velkých dubových sudech. Je to elegantní ovocné Nebbiolo s pevnou tříslovinou a krásnou svěžestí typickou pro Barbaresco!
ŠPA - Rioja Vega - CRIANZA DOCa, 2012 - Rioja si obecně rozumí se zvěřinou. Tuto bych volila k jemnějším úpravám - paštika nebo srnčí medailonky.