Pralinky AMEDEI si uchovávají svou chuť osm měsíců. Výroba každé jednotlivé pralinky byla nově přepracována: místo umělého aroma používá jako náplň přímo ovoce a nejjemnější suroviny. Obalová vrstva – na bázi mléčné čokolády, bílé čokolády, hořké čokolády typu Toscano Black nebo Chuao – podtrhuje náplň těchto chuťových klenotů.
Každá pralinka je jiná, od designu až k formě a každý detail je pečlivě vybrán: od zcela klasických bonbónů – jako je „Cremino“, „Crocantino“ , lanýže, „Delizioso“ nebo „Amandola“ – které mají sice tradiční náplně, jenž jsou vyráběny přímo v AMEDEI.
Dále jsou to inovované pralinky s příchutí skořice, mandarinek a amareta: pro tyto speciality používá AMEDEI techniky z konce 19.století, které vyžadují velmi komplikované postupy.
Potom ještě existují kávové pralinky – „Supremo“, „Mokita“ a „Chicchi“ - které jsou navzájem zcela odlišné, ale všechny tři s mléčnou čokoládou, poněvadž ta nejlépe podtrhuje kávové aroma.
Pralinka „Vin Santo“ byla vyrobena na počest Toskánska s nápní slavného dezertního vína: „Vin Santo“.
Pralinka „Capriccio“ vznikla z rozmaru Cecilie, která chtěla za každou cenu vyrobit druh, který by připomínal pralinku „ Champagner“ , ale s italským produktem: tak vznikla pralinka „Grappa“ s jemnou náplním a s lákavým bílým základem.
Všechny pralinky, ať s třešněmi, maraskinem, rumem, pistaciemi a marcipánem nebo vlašskými ořechy a pomeranči – jsou Celiliinou vášní a mají na její počest znak malého C.