Hrozny pro toto velké víno se pěstují v oblastech Finca El Alto v Ugarteche, Finca Alluvia v Gualtallary a Finca Los Indios v Altamiře. Toto víno je výsledkem mnohaleté práce a pečlivého výběru polohy pro růst vinic. Tyto staré vinice jsou vysázeny ve výšce mezi 1 050 a 1 350 m nad hladinou moře a mají přirozeně nízký výnos. Klima se typicky projevuje teplými dny a chladnými večery s průměrnými ročními srážkami mezi 200 a 300 mm. Sklizeň probíhá koncem března a začátkem dubna, hrozny jsou ručně sbírány do plastových krabiček, které mají kapacitu do 20 kg.
Vinifikace
Macerace probíhá při nízkých teplotách, aby se zachovala primární aromata. Nativní kvasinky při nízké teplotě se používají pro kvašení. Stárnutí probíhá ve francouzských dubových sudech po dobu 14 až 18 měsíců. Toto víno není filtrováno.
Doña Paula
Nově založený podnik (1990) na úpatí And hospodaří na více než 700 hektarech vinic v různých částech oblasti Mendoza a vyrábí širokou paletu vín s největším důrazem na odrůdu Malbec. Společným atributem vín Dona Paula jsou sametově hebké vyzrálé třísloviny, plná a přitom ovocná chuť a solidní poměr mezi kvalitou a cenou. Téměř celá produkce vinařství je určena na export, zejména do Evropy a USA.