

Hrozny byly sklízeny od poloviny září v optimální zralosti. Poté byly šetrně vylisovány, zchlazeny na 5 °C. Mošt pak kvasil při nízkých teplotách 14-16 °C po dobu přibližně 3 týdnů v nerezové oceli. Po zbývající dobu před lahvováním bylo víno ponecháno na jemných kalech, čímž získalo strukturu a vyvážené chuťové vlastnosti.
Hrozny pro toto víno se pěstují v oblasti Rubicone, která se nachází na severu Itálie a je součástí slavné Emiglia Romagna. Středomořské klima s teplými a slunečnými dny poskytuje ideální podmínky pro zrání hroznů Pinot Grigio, zatímco svěží vánek od Jadranského moře přináší chladné noci pro typický svěží a živý charakter vína.
Vychutnejte si ho dobře vychlazené samotné nebo k pokrmům jako je rizoto z lesních hub.
Lehké, dobré pro všední den, kdykoliv potěší.
Dobré pro delší pití, s oblibou jej pijeme se sousedy na našich sedánkách zahradních.
Suché víno neurazí, ale nenadchne. Podruhé již nekoupím, zklamalo mne.
Produkt obsahuje siřičitany.