Fotografie produktu je pouze ilustrační, nemusí se shodovat s produktem.
Toto víno nabízí chuť malin, zralých broskví, černých třešní podpořené jemnými dubovými nuancemi. Na patře vynikne vyzrálost hroznů s přetrvávajícím dovětkem.
- Barva vína
- Červené
- Ročník
- 2018
- Typ
- Tiché
- Odrůda
- Pinotage
- Objem
- 0,75 l
- Obsah cukru
- Suché
- Obsah alkoholu
- Středně vysoký - do 14,5 % obj.
- Země původu
- Jižní Afrika
- Region
- Stellenbosch
- Typ produktu
- Lahve
Pro členy od 234 Kč
Podrobnosti o věrnostním programu →
275 Kč
367 Kč/litr
Zisk korků: 7
Brzy opět skladem.
Kód: FAN.198
Skvělý doprovod pikantních jídel, jako jsou thajské zelené kari nebo tradiční Cape Malay bobotie.
Pinotage je v Jižní Africe odrůdou s největším potenciálem pro rozvoj a zlepšení. Pokud se pěstuje a vinifikuje správně, tak se stává zajímavým vínem specifickým svou hloubku a osobitým aroma. Hrozny pro toto víno jsou sklizeny z obou našich vinohradů, Helderberg ve Zlatém trojúhelníku a Bottelary. Pinotage z těchto vinic každoročně exceluje na vinařských soutěžích, tudíž blend z těchto vinic vede pouze k vyjímečným vínům. Hrozny se sbírají od 24 do 25 Ballingů. Rozmělněné hrozny se macerují za studena po dobu 24 až 48 hodin v otevřených betonových tancích. Do vinného rmutu se aplikuje francouzský kmen kvasinek a nechá se kvasit v nádržích s ručním promícháváním, každé dvě hodiny po dobu 4 dnů na slupkách. Poté se odstraní slupky a probíhá fermentace v nerezových tancích. Zrání probíhá v sudech z francouzského dubu po dobu 12ti měsíců.
Pinotage je v Jižní Africe odrůdou s největším potenciálem pro rozvoj a zlepšení. Pokud se pěstuje a vinifikuje správně, tak se stává zajímavým vínem specifickým svou hloubku a osobitým aroma. Hrozny pro toto víno jsou sklizeny z obou našich vinohradů, Helderberg ve Zlatém trojúhelníku a Bottelary. Pinotage z těchto vinic každoročně exceluje na vinařských soutěžích, tudíž blend z těchto vinic vede pouze k vyjímečným vínům. Hrozny se sbírají od 24 do 25 Ballingů. Rozmělněné hrozny se macerují za studena po dobu 24 až 48 hodin v otevřených betonových tancích. Do vinného rmutu se aplikuje francouzský kmen kvasinek a nechá se kvasit v nádržích s ručním promícháváním, každé dvě hodiny po dobu 4 dnů na slupkách. Poté se odstraní slupky a probíhá fermentace v nerezových tancích. Zrání probíhá v sudech z francouzského dubu po dobu 12ti měsíců.
Hodnocení
Jak ověřujeme recenze zákazníků?
Všechny recenze uvedené v detailu produktů prodávaných v internetovém obchodě Víno-klub.cz
pocházejí výhradně od registrovaných zákazníků, kteří daný produkt zakoupili. Po provedení platby se jim tato možnost
odemkne v jejich zákaznickém účtu. Přehled o svých recenzích má každý registrovaný zákazník v sekci Vypito.
Zákazníci, kteří daný produkt nezakoupili, nemají přístup k jeho hodnocení.
velmi povedené, vyváženeé třísloviny kyseliny plné tělo
Produkt obsahuje siřičitany.