- Vyprodáno
- NÁŠ TIP

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Podrobné nastavení |
Přijmout zvolené cookies |
Hrozny Ryzlinku rýnského pro výrobu tohoto sektu zrají ve dvou vinicích - na hlubokých, písčitých a hlinitých půdách kolem Kallstadtu a křídových zvětralých půdách v okolí Ungsteinu z německé vinařské oblasti Pfalz.
Tento odrůdový sekt je vyráběn tradiční metodou druhotného kvašení v lahvi a zraje na šampaňských kvasinkách po dobu minimálně 12 měsíců.
Tento svěží sekt je ideální jako aperitiv, ale také jako doprovod k lehkým předkrmům. Servírujte vychlazené na tepolotu 5 - 7 °C.
Alkohol - 12 % (obj.)
Cukr - 7,4 g/l
Kyselina - 7,4 g/l
Tento sekt má křupavou ryzlinkovou kyselinku krásně vybalancovanou se zbytkovým cukrem. Tuto dokonalou chuťovou harmonii - matematicky doloženou poměrem cukru a kyselin 7,4 : 7,4 - nazýváme na počest vinaře Jiřího Horta, který nás na ni upozornil, Hortovým ekvilibriem :-D
Vinařství Schloss Wachenheim, založené v roce 1888, je jedním z nejstarších a nejtradičnějších domů na výrobu šumivých vín v Německu. Vinařství se nachází v samém srdci prosluněného vinařského regionu Pfalz ve městě šumivých vín Wachenheim na vinné stezce Mittelhaardt.
boží Schloss!!!
Dobrý "šampus", vhodný pro sváteční přípitek.
Fantastický suchý sekt z Ryzlinku! A tohle mi k tomu napsal kamarád, kterému jsme lahev poslai darem, takže nemůže hodnotit na svém účtu: "Neposoudím, jestli mám dostatečně odpito, ale tohle mě dostalo. Jak to zavonělo, ač téměř abstinent nemaje 2,5 roku nalito ve vlastní skleničce, tohle jsem musel. Troufám si tvrdit, že jsem zatím nic lepšího nepil. Nefalšovaný požitek, opravdu slast na jazyku. Po každým doušku to samo řekne: "Fakt dobrý. Hodně dobrý." :)
Výborný sekt, jemný, přesto důrazný.