

Alkohol - 11 % (obj.)
Cukr - 13 g/l
Kyselina – 5,5 g/l
Toto Prosecco se výborně hodí jako aperitiv. Vedle toho se skvěle snoubí například s pizzou. Využijete jej také do míchaných koktejlů.
Prosecco podávejte vychlazené na 6 - 8°C, ideálně ve sklenicích tulipánového tvaru. Prosecco ve sklenkách nenechávejte dlouho stát, vyprchaly by vám bublinky. Prosecco není určené k archivaci! Toto šumivé víno se pije mladé, vinaři jej proto také nejčastěji lahvují až na základě poptávky. Prosecco se vyrábí z odrůdy Gléra metodou Charmat, kdy druhotné kvašení probíhá v nerezových tancích.
Prosecco si užijete samotné nebo třeba v míchaných drincích.
Svěží letní víno. Zelené jablíčko jsme ucítili silněji. Ale chu%t byla velmi příjemná
Produkt obsahuje siřičitany.