- NOVÍNKA

Vakuová destilace šetrně extrahuje přirozený alkohol z vína při teplotě 33 °C, čímž je zajištěno, že složky vína jsou z velké části zachovány. Hrozny pro tento Cabernet Sauvignon bez alkoholu pocházejí ze známých vinařských oblastí.
Cabernet Sauvignon bez alkoholu je ideálním doplňkem k jídlu. Pikantní pečená zvěřina si žádá výrazné červené víno - vyzkoušejte tentokrát to bez alkoholu. Bezalkoholové víno je také vhodné jako přísada pro přípravu masových pokrmů. Nebo si umíchejte nealkoholický koktejl!
Na dva drinky si připravte: 100 ml Eisberg Cabernetu Sauvignon, 10 ml Morello Cherry Juice, 15 ml citronové šťávy, hrst lístků máty, na ozdobu větvičku máty, plátek citronu a 2 třešně Morello.
Vezměte lístky máty do dlaně a silně je prolněte. Do koktejlového šejkru nalijte Eisberg Cabernet Sauvignon, třešňovou šťávou a citronovou šťávu. Protřepejte a přeceďte do sklenice a doplňte ledem. Ozdobte snítkou máty, dvěma třešněmi a plátkem citronu.
Moc dobré víno bez alkoholu, nepřipadá mi vůbec suché
Produkt obsahuje siřičitany.