

Prosecco má jasně slámovou žlutou barvu, s lehkými, jemnými a vytrvalými bublinkami. Svěží, ovocné a jemné Prosecco. Chuť je pikantní, osvěžující s lehkou kyselinkou se suchým závěrem.
Hrozny pocházejí z vinic na planině v oblasti na úpatí kopců Farra di Soligo. Hustota výsadby je 3000-3500 keřů na hektar. Půdy jsou směsi jílu a vápence. Sklízí se ručně v posledních deseti dnech v září.
Kvašení je pomalé (přibližně 15 dní), při kontrolované teplotě 16-18 °C. Následně se víno scedí a uskladní ve speciálních tancích při nízké teplotě.
Vynikající jako aperitiv a ideální pro každého, kdo si chce vychutnat skleničku vína kdykoli během dne. Doporučená teplota pití je 5-7 °C
Alkohol - 11,0 % (obj.)
Cukr - 9,0 g/l
Kyselina - 6,0 g/l
Vinice Azienda Agricola LA FARRA ve vlastnictví Nardi Giandomenica a jeho rodiny byly založeny na kopcích v okolí Farra di Soligo, mezi městy Conegliano a Valdobbiadene. Tato rodina se po generace zabývá zemědělstvím a pěstováním vína. V současnosti rozvinula svůj výrobní systém s cílem získávat vysoce kvalitní hrozny tradičními technikami šetrnými k životnímu prostředí a zdokonalit tak svá vína. Aby mohla zaručit vysokou kvalitu výroby svých hroznů, rodina se osobně stará o všechny výrobní fáze: přesné prořezávání, zastřihávání letorostů na několik málo oček, pečlivý výběr doby sklizně, přičemž sklizeň se provádí vždy ručně. Obratné mísení technik pěstování a výroby vína s nejrozvinutější technologií zdůrazňují charakter těchto vín. Proto jsou Nardiho vína dobře známá svou tradicí, důsledností, stylem a kvalitou značky LA FARRA →
Produkt obsahuje siřičitany.