- -355 Kč

Hody, hody, doprovody, dejte NEALKOHOLICKÉ víno místo vody :-) Naše nevinné velikonoční kraslice jsou pečlivě vybrané k tradičním velikonočním pokrmům. Můžete je konzumovat od Zeleného čtvrtka do Velikonočního pondělí, poradíme vám k čemu a jak.
Buket plný čerstvých zelených jablek, to je Chardonnay z vinařství Eisberg. Toto nealkoholické víno má krásné ovocné aroma s výrazně citrusovým karamelovým nádechem. V chuti se objevuje rafinovaná sladkost a ovocná kyselinka, kterou doplňuje jemné aroma. Toto nealko víno je neuvěřitelně svěží a chutné!
K nádivce jsme vám vybrali, co jiného než, kopřivový Sauvignon. CIN&CIN Sauvignon za svou esenciální chuť a přirozené aroma vděčí vakuové destilaci, při níž je odstraněn alkohol zahřátí vína na 35 stupňů, chuť a vůně vína však zůstává nedotčená. Ve vůni se objevují svěží citrusy, angrešt a akcenty tropického ovoce s nádechem bylinek v pozadí. Osvěžující a ovocnou strukturu v ústech doplňuje závěr plný svěží a příjemné kyselinky.
Ano, i k mazanci či velikonočnímu beránkovi jsme vám vybrali nealko víno do páru. Otevřete si růžové nealkoholické cuvée od Carla Junga, které je velmi svěží s výraznější plnou chutí. Toto víno si také užijete hlavně v létě a dáte nám za pravdu, že je to mnohem lepší než různé limonády.
Na Bílou sobotu zahájíme přípravy na Boží hod velikonoční a Velikonoční pondělí. Bílá sobota byla dnem smutku a klidu, takže ideální čas pro činnosti, na které je třeba se soustředit. My holky barvíme vajíčka, kluci pletou pomlázky a všichni společně pečeme velikonoční nádivku (nebo hlavičku chcete-li). A ke všem těmto činnostem se vám bude hodit nealkoholický Ryzlink z Rheingau z vinařství Lamm Jung s odrůdově typickou šťavnatou chutí s tóny meruněk, která je krásně vybalancovaná klasickou křupavou kyselinkou.
Jako slavnostní hlavní chod se na Velikonoce dělá jehněčí, kůzlečí nebo telecí. Ideálními přílohami jsou mrkvová, celerová nebo hrášková pyré, mladé brambůrky nebo glazírovaná mrkvička. K mladým masům se nejlépe hodí Merlot. Nealkoholický Merlot z Eiesbergu je ovocný, aromatický, plný, svěží a sametový s intenzivní chutí švestek a ostružin.
Vajíčková snídaně je u mnoha lidí velmi častá a oblíbená, někdo si ji ale dělá jen na Velikonoce. A k takové výjimečné záležitosti je nejlepší podávat bublinky, jako např. nealkoholické perlivé víno z německého vinařství Schloss Wachenheim. Takový den pak okamžitě dostane jiný rozměr, co do výšky i šířky (i když je nealkoholické) ;-) Vychutnejte si jeho svěží ovocnou chuť jablek a citrusových plodů, přitažlivý osvěžující nápoj, který dotváří příjemná kyselinka a dlouhotrvající ovocná sladkost.
Produkt obsahuje siřičitany.