- -508 Kč

Tato skvělá kolekce je připravená pro váš večírek. Najdete v ní gin, Prosecco a vermut. Takže máte poměrně dost možností, jaké drinky nabídnout vašim hostům. Vermut na ledu jako aperitiv, Prosecco po celý večer (protože bublinek není nikdy dost) a když si dokoupíte pár ingrediencí nebo zalovíte ve vašem domácím baru, tak je to klasika v podobě Gin&Tonic a Negroni nebo koktejly z ginu a Prosecca: Milionářské Martini, French 77 nebo Negroni sbagliato. Možná jich objevíte ještě víc :-)
Výměnou ginu za Prosecco získáte lehčí Negroni a zjemníte jeho hořkost, což je ideální aperitiv pro ty, kterým se klasický italský koktejl zdá trochu moc alkoholický a hořký.
Negroni sbagliato vzniklo šťastnou náhodou v milánském baru Basso, když barman při přípravě negroni omylem sáhl po šumivém víně místo ginu. Tento drink je to dobrá volba pro ty, kteří touží po výrazné hořkosti Negroni, ale chtějí něco lehčího a méně alkoholického. Tento skvělý koktejl se dá připravit ve větším množství před večírkem.
Prosecco je nejvhodnější víno, které svou sladkostí doplní průraznost ostatních ingrediencí. Dalšími nezbytnými ingrediencemi jsou Campari - jeho výrazná hořkost dodává nápoji dospělácký nádech - a kvalitní sladký či hořkosladký vermut.
Negroni sbagliato se podle nás nejlépe podává ve staromódní sklenici s ledem, ale lze ho podávat i ve flétně. Pokud dáváte přednost druhé variantě, ujistěte se, že je sklenice před podáváním dobře vychlazená. Koktejl ozdobte klínkem nebo kolečkem pomeranče. Pokud drink podáváte s ledem, použijte velké kostky, které se budou rozpouštět pomaleji.
Co budete na jeden koktejl potřebovat:
25 ml Campari, 25 ml vermutu, 25 ml Prosecca, 1 plátek pomeranče k podávání
Campari a vermut nalijte do sklenice a naplňte ji ledem. Doplňte Proseccem, jemně promíchejte a podávejte s plátkem pomeranče.
Produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Produkt obsahuje siřičitany.