Facebook Pixel
  • -145 Kč
  • Nové
PODZIMNÍ hýčkání

kolekce skvostných vín pro dlouhé podzimní večery

PODZIMNÍ hýčkání

Nechte se hýčkat a rozmazlovat! Ochutnejte naše nejlepší bílá a červená vína a na tento podzim nikdy nezapomenete. Skotská, černé třešně, rozmarýn, sušené houby - to vše a ještě mnohem víc ucítíte v této jedinečné kolekci.
3 144 Kč
2 999 Kč
Zisk korků: 8
Množství:

Kód: BOX-7095
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
DOPRAVA ZDARMA
PŘI NÁKUPU NAD 2500 Kč
Doručení kurýrem po celém území ČR
DORUČENÍ KURÝREM
PO CELÉM ÚZEMÍ ČR
Množstevní sleva při nákupu nad 5000 Kč
MNOŽSTEVNÍ SLEVA
PŘI NÁKUPU NAD 5000 Kč

Horka vystřídala chladnější rána s mlžným oparem a dny se zkracují. Osvěžujícím broskvičkovým a melounovým tónům léta definitivně odzvonilo. Nejvyšší čas přivítat ve svých sklenkách tóny podzimu: povidla, skořici, jeřabiny, vanilku, kouř a čokoládu.

Máme pro vás neodolatelnou nabídku! 4 kolekce pečlivě vybraných PODZIMNÍCH VÍN, tedy 24 vín, která byste měli na podzim ochutnat, se slevou až 545 Kč! Pozor, tato sleva platí jen do čtvrtka (14. 10.).

 

Jaká vína pít na podzim?

 

K podzimu sedí rafinovanější vína. Bílá jsou tmavší, plnější, hutnější až malinko mazlavá. Červená jsou naopak světlejší, kořenitější s teplými sametovými tříslovinami. Budete jim muset dát ve skleničce chvíli čas (minimálně půl hodinky), ale to čekání se vám určitě vyplatí. Hned s prvním douškem možná zatoužíte po dýni pečené s čerstvým rozmarýnem, ragú z divočáka nebo po vařených bílých fazolích se šalvějí. Menu jako by vyskočilo ze slavné knihy Frances Mayesové Pod toskánským sluncem.

 

Vybraly jsme vám tam nejlepší podzimní vína, opravdové lahůdky, která vás zahřejí i pomazlí a rozdělily je nově do čtyř PODZIMNÍCH kolekcí – bílá, červená, růžová a mix bílých a červených vín najdete v kolekci PODZIMNÍ hýčkání.

 

Kolekce PODZIMNÍ hýčkání je skvostná. Obsahuje tři bílá a tři červená vína a bude vás rozmazlovat. Hodně rozmazlovat. Skotská, černé třešně, rozmarýn, sušené houby – to jsou přesně chutě, které zde najdete a do čtvrtka si ji můžete koupit o 545 Kč levněji.

  • Opravdová pecka je Gemischter Satz od Floriana Schuhmana a jeho Quantum Winery. Tohle víno bychom v nabídce bez pandemie vůbec neměly. Mohli byste ho ochutnat pouze v michelinské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise. Je to naturální a nefiltrované víno ve své nejryzejší podobě, cuvée z více odrůd, vyvážené ve všech směrech, krásně nazrálé s jemnými citrusovými tóny, jablíčky, medem a bylinkami. Toto víno je široké, plné, husté a kousací (jak říkáme, budete ho mít plná ústa) a říká si o výrazné dýňové rizoto.

 

  • Greco di Tuffo je bílé zakouřené víno krásné zlatavé barvy z italské Kampánie. Ve vůni je víno bohaté, ucítíte broskve, jablka, mučenku, v chuti je plné, vyvážené se skvělou kyselinkou a lehce minerální. Je to ideální víno k pečenému kuřeti s kořenovou zeleninou nebo k nokům s houbovou omáčkou.

 

  • 1924 Scotch Barrel Aged Chardonnay je víno, které zrálo v malých sudech po skotské! A to znamená, že ve vůni ucítíte sladké tóny kávy a pečeného jablečného koláče, v chuti se projeví toastovými tóny skotské. Vychutnejte si toto plné, novosvětské Chardonnay s jemně sladkými, kouřovými pokrmy jako je pikantní vepřové pečené s jablky nebo grilovaný či uzený divoký losos.
  • Ovocné tóny švestek, červených bobulí a černé třešně s lehkými náznaky eukalyptu. V chuti švestky a červené bobule, spolu s delikátní linkou rozmarýnu – to je Tripudium Rosso - Terre Siciliane IGT z vinařství Carlo Pellegrino. Krásně doprovodí oblíbené toskánské ragù di cinghiale – ragú z divočáka s jalovcem a rozmarýnem.

 

  • Gigondas – Dentellis z francouzského vinařství Ogier je sameťáček s teplými tříslovinami. Tóny tmavých vyzrálých švestek a černých bobulí jsou ve vůni dobře sladěny s tóny fialek a sušených hub. Bude mu to moc slušet s jehněčím kolínkem na víně a dýňovým pyré nebo s pečenou jehněčí kýtou na hruškách.

 

  • Australské vinařství Kim Crawford dělá fantastická vína a nejinak je tomu u jeho Pinot Noir. Voní po výrazných červených bobulích s tmavými třešňovými tóny, které jsou dokonale sladěné s kořenitými dubovými tóny. V chuti pak domiují zralé černé ostružiny a černý rybíz a jemné tóny dubu.

 

Jaká vína pít na podzim a jaké lahůdky si k nim připravit, se dozvíte na našem blogu.

Hodnocení

Produkt zatím nemá žádné hodnocení.

O vínech v kolekci

Tóny tmavých vyzrálých švestek a černých bobulí jsou ve vůni dobře sladěny s tóny fialek a sušených hub. Sametové třísloviny dobře vyvažuje delikátní kyselinka. Dlouhá dochuť s jemně pikantními tóny. Suché.
Víno zrálo v malých sudech po skotské, ve vůni proto ucítíme sladké tóny kávy a pečeného jablečného koláče, které dominují také chuti spolu s toastovými tóny skotské: kůže a karamelizovaného hnědého cukru. Suché.

Zákazníci, kteří koupili tento produkt, si také zakoupili:

Související články na blogu

Produkt byl přidán do porovnávače.

Na těchto stránkách používáme soubory cookies k analýze návštěvnosti, abychom mohli webové stránky průběžně zlepšovat.
Kliknutím na tlačítko "SOUHLASÍM" dáváte souhlas s použitím cookies.

Produkt byl přidán do košíku.