Jedinečné víno barvy čerstvé červené hroznové šťávy z terroir MIKULOV. Vůně sušených švestek a višní je podpořená jemnou chutí s čokoládovým nádechem. Jemné moravské víno. Zbytkový cukr 1,5 g/l, obsah kyselin 4,5 g/l, alkohol 11,5 %.
Doporučujeme otevřít do 3 let a podávat při teplotě 10 – 12 °C. Vhodné víno k úpravám kuřecího masa a lehkým sýrům.
Hrozny z vinice staré 17 let jsou vždy ručně sbírané. Naturalistická vína jsou vyráběna s láskou a péči na jižní Moravě. Výroba a technologie jak ve vinici i sklepě jsou s důrazem na přírodní principy, postupy a maximálně šetrná k přírodě. Vinice se nachází na jižním svahu, půdy štěrkové jíly s vysokým obsahem vápniku. Průměrná roční teplota 9,3°C. Vedení na jeden tažeň.
NATURVINI s.r.o. je nové dynamické vinařství s velkou budoucnosti. Z tradičných moravských vinicích vyrábí moderní a suchá vína. Dobrá volba stát se Vaším vinařstvím. Z jednoho vinného keře vždy jedna láhev dobrého vína.