LEHKÉ ROSÉ - APERITIV
Toto růžové se hodí jako aperitiv, k jahůdkám, studeným předkrmovým mísám, k salátu nebo carpacciu z červené řepy...
SVĚŽÍ SUCHÝ VELTLÍN - V LITROVCE
Aperitivní pokračování, k salátům, ke chřestu, k rybám, drůbeži. Široké užití si žádá pořádný objem.
NEPERLIVÉ CHAMPAGNE CUVÉE - NETRADIČNÍ ZÁŽITEK
Honosné cuvée na každodenní popíjení. Krásně se bude snoubit s grilovaným kuřecím a krůtím masem nebo třeba s grilovaným hermelínem. V Jihoafrické republice, odkud pochází, se pije na skleničku téměř v každé restauraci ;-)
JIHOFRANCOUZSKÝ SAUVIGNON
Nalévejte jej ke grilované zelenině s mozzarelou a bazalkou, koriandrem nebo citronovou trávou, ke grilovaným rybám a plodům moře s lehkým listovým salátkem a ředkvičkami.
ZINFANDEL K PRAVÉMU AMERICKÉMU BARBEQUE
K hovězímu tataráku, k výrazně ochuceným burgerům, všemu dalšímu grilovanému masu, jako např. tučnější grilované krkovičce, se bude hodit toto kalifornské grilovací víno odrůdy Zinfandel, což je ekvivalent italské odrůdy Primitivo.
POŘÁDNÝ MALBEC K POŘÁDNÉMU STEAKU
K hovězímu masu se vždycky hodí Malbec. Hodí se zejména ke šťavnatému masu v co nejpřírodnějším stavu, které necháte uprostřed krásně narůžovělé.