- Vyprodáno
JMÉNO - HEART SOUL
Siphium, zvané též pro své účinky “Heart Soul”, bylo vzácné koření starověku. Bohužel ho známe jen z vyobrazení na zlatých mincích a ze spisků starověkých kuchařů a čarodějů.
ČOKOLÁDA CHOCOFLOWER
Chocoflower je vyrobena pouze z té nejkvalitnější a šetrně zpracované čokolády z vybraných zemí s přidáním přírodního koření, bylin a květů. Unikátní technologie zpracování květů a bylin vychází z alchymistických postupů středověké Prahy a renesančních metod výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse.
PRAVIDLA SNOUBENÍ VÍN A ČOKOLÁDY
Základní pravidlem je: nejdříve čokoláda a pak nápoj Nejprve si v klidu přivoňte k čokoládě i ušlechtilému nápoji. Pak ukousněte kousek čokoládky XC chocoflower, nechte ji rozplynout na jazyku tak, aby vyplnila všechny chuťové pohárky. Poté se napijte doušku dobrého alkoholu a nechte nápoj přetéci přes jazyk jako vlnku rozkoše. Snoubením čokolády a nápoje v ústech se projeví nepoznané chuťové tóny jak noblesní čokolády, tak i ušlechtilého nápoje.
DEGUSTAČNÍ DOPORUČENÍ
Svěží plná bílá vína (např. Muškát, Tramín, Irsai, Pálava, Chardonnay nebo Aurelius), sušší sekt (i růžový), prosecco či šampaňské. Z tvrdšího soudku to je: grappa, vodka, gin.