Vinice vysázená v roce 1978 - 2000 se nachází na jihu Sicílie oblast Noto v nadmořské výšce 80m keříkovitým systémem Alberello . Vinohrad je osázen v hustotě 5555 hlav/ha s produkcí 6 tisíc kg/ha s cílem podpořit intenzivní aroma a komplexní chuť. Převládající vápenaté podloží. Na jaře jsou keře prořezávány na jeden pupen/keř. Na přelomu června a července probíhá selekce menších hroznů a 20 dní před sklizní se opět realizuje selekce méně vyvinutých hroznů. Tento způsob minimalizace výnosu má za cíl, že se sklízejí jenom nejlepší hrozny v optimální kvalitě. Vinifikace probíhá fermentaci po dobu 10ti dní s kontrolovanou teplotou a následnou macerací po dobu 5ti dní. Víno zraje v nerezových tancích. Víno v lahvích je před distribucí ukládáno po dobu 4 měsíců do sklepa. Hodnocení ročníku 2013: James Suckling 90/100 (13.10.2014), Wine Spectator 88/100 (30.6.2015), Critics Challenge Competition 90/100 Zlatá medaile (21.5.2015)