Víno temně červené barvy. Plná vůně černých třešní, borůvek, tabáku, sladké máty a eukalyptu, s náznaky dubového sudu a toastů. Krásná, sametově zralá struktura třísel spolu s lahodnou kyselinkou zanechává vřele plný dojem v ústech. Ke konci cítíme náznaky kůže a kokosového ořechu. Velmi plný a dlouze nevšední závěr podtrhuje tento úchvatně odlišný Cabernet.
Toto víno pochází z vinice, která je od roku 1994 ekologicky obhospodařovaná. Ručně posbírané hrozny byly po pečlivé selekci rozdrceny a krátce macerovány při nízké teplotě 5 °C po dobu 8 dní. Mošt prokvasil díky přírodním kvasinkám v nerezových tancích a ještě proběhla 10 denní macerace po fermentaci. Víno bylo uloženo ke zrání na 12 měsíců do francouzských dubových sudů.
Skvěle se doplňuje s červeným masem s kořenitou úpravou, bažantem nebo jehněčím nebo jelenem.
Kyselost celkem: 3,54 g/l
Zbytkový cukr: 2,79 g/l
Obsah alkoholu: 14,4 % Vol.
PH: 3,49